Meer resultaten voor interim

interim
interim Wiktionary.
Asturian: entrĂ­n, intre, demientres dum interim, mientres dum interim. Catalan: mentre dum interim. Galician: intre semi-learned. Italian: mentre dum interim. Old French: dementre, mentre, dementieres, adementiers dum interim. Old Portuguese: domentres, dementres, mentres dum interim. Spanish: mientras dum interim. interim in Charlton T.
Interim Management Kruger.
Adviseren en aanpakken. De kracht van Kruger is de combinatie van toekomstgericht herstructureringsadvies en de implementatiekracht van ervaren interim managers. De interim manager is er voor uw onderneming en blijft niet langer dan noodzakelijk is. Kruger Interim Management richt zich met name op bijzondere situaties, zoals.:
Interim-manager Wikipedia.
Een veel gehoord nadeel van interim-managers is ook dat ze meer kosten per uur dan reguliere vaste managers. Expertisegebieden bewerken brontekst bewerken. Interim-managers kunnen ingezet worden op velerlei vakgebieden zoals algemeen beleid, financieel, inkoop, verkoop, marketing, personeelszaken, juridisch, facilitair, etc. Werving en selectie bewerken brontekst bewerken.
Interim Wikipedia.
Met name in Vlaanderen wordt met het losse woord interim ook een tijdelijke kracht oftewel een uitzendkracht bedoeld. Een interimkantoor is hetzelfde als een uitzendbureau. In 1548 werden, in het kader van de strijd tussen rooms-katholieken en lutheranen in Duitsland, het Interim van Augsburg en later het Interim van Leipzig uitgevaardigd.

Contacteer ons