Meer resultaten voor consumentenbond

consumentenbond
Hypotheekadvies van de Consumentenbond te Den Haag Informatie over de dienstverlener.
Bekijk de algemene dienstenwijzer van Hypotheekadvies van de Consumentenbond. Het eerste gesprek bij Hypotheekadvies van de Consumentenbond is gratis. Je mag verwachten dat er geen geld in rekening wordt gebracht voor bijvoorbeeld de kennismaking, globale indicatie van kosten of informatie over mogelijke opties.
Consumentenbond.
De SP, gesteund door PvdA, VVD, CDA, GroenLinks, CU en D66, riep de minister in een motie op de banken te bewegen deze vorm van bankfraude te vergoeden. Consumentenbond gaat slachtoffers cybercriminaliteit helpen. Consumenten die slachtoffer zijn geworden van cybercriminaliteit, zoals helpdeskfraude, phishing of hacks, kunnen vanaf nu terecht bij de Cyberhulplijn van de Consumentenbond.
Artikelen over Consumentenbond op DroidApp.
Consumentenbond dient klacht in tegen Google over gebruik locatiegegevens. De Nederlandse Consumentenbond heeft een klacht ingediend tegen Google. Dit heeft de bond gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Volgens de Consumentenbond verzamelt Google de locatiegegevens van Android-gebruikers op een manier die de bond in het verkeerde keelgat is geschoten.
ESET Internet Security als beste getest door de Consumentenbond Emerce.
ESET Internet Security als beste getest door de Consumentenbond. Sliedrecht, 7 september 2020 ESET Internet Security, een complete antivirusoplossing voor consumenten, is met een score van 84, als beste getest door de Consumentenbond. De Consumentenbond waardeerde het pakket vooral vanwege zijn gebruiksgemak, waarop ESET Internet Security met een 84, de hoogste score neerzette.
Webcare bij Consumentenbond: team, dienstverlening tools Frankwatching. Webcare bij Consumentenbond: team, dienstverlening tools Frankwatching.
Na een toelichting op alle zoektermen, duizelt het me een beetje: naast de eigen naam, mentions en hashtags waar op wordt gereageerd zoekt de Consumentenbond ook op brede termen als klacht, dtv, slecht en fail en op die van bekende bedrijven.
Consumentenbond Bellen.com.
De Consumentenbond is de vereniging in Nederland die opkomt voor de consument. De bond heeft als missie om de consument in staat te stellen beter en makkelijker keuzes te maken, met respect voor mens en milieu. Samenwerking Consumentenbond en Bellen.com.
Consumentenbond: Deel" stroomleveranciers blijft greenwashen, politiek moet ingrijpen" Duurzaam Ondernemen.
Boeken over bedrijfsethiek. Consumentenbond: Deel stroomleveranciers blijft greenwashen, politiek moet ingrijpen. Geplaatst op 20 november 2020. Nog steeds doet een groot deel van de stroomleveranciers in Nederland zich groener voor dan ze is. Dat blijkt uit de jaarlijkse Stroomranking van de Consumentenbond, Natuur Milieu en WISE.
Klacht oplossen? Meld je klacht op Klachtenkompas van de Consumentenbond.
Zo kan iedereen zien of er klachten over bedrijven zijn en hoe die daar mee omgaan. Meer over ons. DHL Express score. SH Uitgeverij score. Top niet opgelost. Media Markt score. Albert Heijn score. Neckermann.com Webshop B.V. De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing.: Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

Contacteer ons