Meer resultaten voor consumentenbond

consumentenbond
Consumentenbond Energie Bespaar 450, EasySwitch.nl.
In de categorie energie biedt de consumentenbond een energiecollectief aan. De Consumentenbond organiseert regelmatig een energiecollectief. Een energiecollectief is een soort veiling waarbij het winnende bod aan alle inschrijvers van het collectief gepresenteerd wordt. Heb jij een aanbod gekregen van de winnaar van het energiecollectief van de Consumentenbond?
Consumentenbond RTL Nieuws.
Online winkelen Consumentenbond: privacy en veiligheid online supermarkten ni. Privacy Consumentenbond eist bij rechter actie van AP tegen Google. Google Google weert reclames voor dure bemiddeling bij overheidsdiensten. Vooral bij Albert Heijn en Jumbo Prijs op schap supermarkt vaak anders dan bij kassa.
Consumentenbond eist schadevergoeding privacyschending Facebook NRC.
De Consumentenbond eist samen met de Data Privacy Stichting DPS een schadevergoeding voor Nederlandse gebruikers van Facebook vanwege het schenden van hun privacy. De organisaties hebben Facebook gedagvaard, meldt de Consumentenbond dinsdag. De organisaties vragen consumenten zich aan te sluiten bij de actie.
Artikelen over Consumentenbond op DroidApp.
Consumentenbond dient klacht in tegen Google over gebruik locatiegegevens. De Nederlandse Consumentenbond heeft een klacht ingediend tegen Google. Dit heeft de bond gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Volgens de Consumentenbond verzamelt Google de locatiegegevens van Android-gebruikers op een manier die de bond in het verkeerde keelgat is geschoten.
Seniorenraad Consumentenbond.
U bevindt zich hier: Home 1 / Seniorengids 2 / Consumentenbond 3. De Consumentenbond is een onafhankelijke organisatie van en voor alle consumenten. De Consumentenbond geeft informatie over jouw rechten na aankoop van een product of dienst, alsmede advies over de stappen die je zelf kunt nemen om je recht te halen, van zorg tot reizen, van electronica tot voeding, enz.
Rechtbank Den Haag wijst vorderingen Consumentenbond in zaak tegen Samsung af.
Verder wilde de Consumentenbond dat Samsung smartphones gedurende een periode van vier jaar na de introductie op de markt en/of twee jaar na het moment van verkoop voorziet van updates die kwetsbaarheden in de software repareren en wel binnen een maand nadat Google deze ter beschikking stelt.
Consumentenbond vacatures. Timing Logo. Page 1. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. f_1_. instagram-logo. Group 3. Shape.
Ga naar alle vacatures bij de Consumentenbond Alle vacatures bij de Consumentenbond Waarom werken bij de Consumentenbond? Je werkt in zelf organiserende teams waarbij je veel ruimte krijgt voor nieuwe idee├źn en eigen invulling. Er zijn zowel full als parttime mogelijkheden.
Consumentenbond Verkiezingsdebat over klimaat, voeding en privacy Emerce.
Het debat vindt plaats van 15.30 uur tot 17.00 uur bij de Consumentenbond in Den Haag en wordt geleid door Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debatinstituut. Het debat is online te volgen door je vooraf aan te melden voor de livestream van het Consumentenbond Verkiezingsdebat.

Contacteer ons