Zoeken naar massage

massage
massage Vertaling Engels-Nederlands.
Naar andere talen: massage DE massage ES massage FR. Vertalingen massage ENNL. to treat a person's' body or part of it by rubbing etc to ease and remove pain or stiffness: She massaged my sore back. a treatment by massaging: His ankle was treated by massage.
Elements Massage beautyboerderij.
Rijksstraatweg 168, 9254DM Hardegarijp. Elements Healing Relaxation Massage. Elements is een plaats waar aandacht voor jou als individu centraal staat. Er wordt geluisterd naar jouw wensen, er wordt gekeken naar jouw lichaam en er wordt meegedacht in het oplossen van fysieke kwaaltjes en pijnen.
Klassieke massage Moment voor jezelf Zwaluwhoeve.
Maak je dagje wellness compleet met een Klassieke massage, de favoriete massage van veel gasten. Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen.
Massage Hotel Stein Urmond.
rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht De massage wordt uitgevoerd met massage-olie op de blote huid. Voetreflex zone massage. Deze vorm van massage geeft een diepe ontspanning en zorgt ervoor dat lichaam en geest in evenwicht zijn.
Home Kroon Massage.
Mijn massage is zeer geschikt voor mensen met zowel lichamelijke en/of mentale klachten of voor mensen die alleen een ontspanningsmassage willen. Ik heb een hbo diploma, integraal lichaams massage therapeute. Dat betekent dat ik in staat ben u een professionele massage te geven gericht op uw lichamelijke klachten.
Wist je dat een Massage veel Voordelen voor je Gezondheid heeft?
4 De risicos van een massage. 5 Wie kan er beter niet voor een massage kiezen? 6 Voorzorgsmaatregelen bij een massage. 7 Verschillende massagetechnieken. 8 Het verschil tussen een therapeutische en ontspannende massage. 9 Aromatherapie massages. 10 Verschillende massageoliën. 11 Het verschil tussen dragende en essentiële oliën. 12 Welke olie is het beste voor een massage?
Massage Therapie Tanyusha.
Therapeutisch behandeling en massage. Voor een ontspannende massage maar ook voor massage voor spieren en gewrichten. het corona virus houden we ons aan de scherpe maatregelen van het RIVM en de overheid. Daarom gaan we op 11 mei weer open.
Thai-massage Thermaalbad Arcen.
Traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. U wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Tijdens de Thaise massage wordt makkelijk zittende kleding gedragen en de massage vindt plaats op een futon en matras.

Contacteer ons