Op zoek naar ontharen?

ontharen
Ontharen? Vind hier alle informatie over ontharing voor mannen en vrouwen.
Iedereen heeft wel eens te maken met ontharen. De dagelijkse scheerbeurt bij mannen of de periodieke bikinilijn bij vrouwen. Het grote nadeel van ontharen is: De haren komen altijd weer terug en de wijze van ontharen is meestal toch wat pijnlijk.
Ontharen met Philips elektrische apparaten Philips.
Lees meer over het ontharen van verschillende lichaamsdelen. Er zijn veel manieren om te ontharen: waxen, scheren, epileren of ontharen met IPL. De methode die het best bij je past, hangt af van je haar en huidtype, het lichaamsdeel dat je wilt ontharen, en jouw specifieke wensen.
Ontharen huidinfo.nl uitleg van de dermatoloog.
Ontharen van de huid kan op meerdere manieren plaats vinden. De meest bekende vormen van ontharen zijn scheren, waxen, electrisch epileren en laser. Ontharen was vroeger iets dat vooral door vrouwen werd uitgevoerd, tegenwoordig is ontharen bij mannen ook in toenemende mate populair.
Ontharen Wikipedia.
In reclame, in films en op TV worden vrijwel geen vrouwen getoond met lichaamshaar, zoals haar op de benen of okselhaar. Ontharen met laser bewerken brontekst bewerken. Met laserlicht dat vooral door pigment wordt geabsorbeerd, worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Contacteer ons