Zoeken naar ontharen

ontharen
4 efficiƫnte manieren om te ontharen van dagen tot maandenlang glad.
Check altijd eerst of je toestel aangewezen is om in het water te ontharen. Als je met een ijsklontje over je benen gaat net voor het epileren, verdooft de huid een beetje. Ontharen wordt zo een tikje minder gevoelig. Na het epileren is je huid extra gevoelig.
Ontharen? Vind hier alle informatie over ontharing voor mannen en vrouwen.
Iedereen heeft wel eens te maken met ontharen. De dagelijkse scheerbeurt bij mannen of de periodieke bikinilijn bij vrouwen. Het grote nadeel van ontharen is: De haren komen altijd weer terug en de wijze van ontharen is meestal toch wat pijnlijk.
Ontharen met Philips elektrische apparaten Philips.
SatinShave Advanced Elektrisch scheerapparaat, nat/droog. Scheerapparaat met enkel scheerblad. 8 uur opladen. Algemene waardering 4.3/ 5. Epilator Series 8000 Wet Dry-epileerapparaat. Voor benen en lichaam. Algemene waardering 4.3/ 5. Lumea Advanced IPL ontharingsapparaat. Voor lichaam en gezicht. Behandeling onderbenen in 15 minuten. Algemene waardering 4.3/ 5. Ontharen zoals jij dat wil. Glad en zijdezacht. Scheren, epileren of flitsen voor een gladde en zijdezachte huid.
Ontharen huidinfo.nl uitleg van de dermatoloog.
Ontharen van de huid kan op meerdere manieren plaats vinden. De meest bekende vormen van ontharen zijn scheren, waxen, electrisch epileren en laser. Ontharen was vroeger iets dat vooral door vrouwen werd uitgevoerd, tegenwoordig is ontharen bij mannen ook in toenemende mate populair.
Ontharen Wikipedia.
In reclame, in films en op TV worden vrijwel geen vrouwen getoond met lichaamshaar, zoals haar op de benen of okselhaar. Ontharen met laser bewerken brontekst bewerken. Met laserlicht dat vooral door pigment wordt geabsorbeerd, worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Contacteer ons