Meer resultaten voor ontharen

ontharen
4 efficiƫnte manieren om te ontharen van dagen tot maandenlang glad.
Epileren werkt prima voor je benen en je oksels, maar het is niet zo geschikt voor je bikinilijn. De huid is er erg dun, waardoor ze in de epileermachine kan blijven haken. Heb je een feestje? Epileer dan niet de dag zelf. Je huid kan een beetje rood worden na het epileren. Ben je eerder kleinzerig? Epileer dan niet net voor, tijdens en net na je menstruatie. Je pijngrens is dan namelijk veel lager, waardoor epileren nog lastiger wordt. In bad epileren werkt verzachtend. De warmte doet het haarvaatje uitzetten, waardoor de haartjes makkelijker loskomen. Check altijd eerst of je toestel aangewezen is om in het water te ontharen.
Ontharen? Vind hier alle informatie over ontharing voor mannen en vrouwen.
Iedereen heeft wel eens te maken met ontharen. De dagelijkse scheerbeurt bij mannen of de periodieke bikinilijn bij vrouwen. Het grote nadeel van ontharen is: De haren komen altijd weer terug en de wijze van ontharen is meestal toch wat pijnlijk.
Ontharen met Philips elektrische apparaten Philips.
Zodat jij je elke dag opnieuw geweldig en zelfverzekerd kunt voelen en er ook zo uitziet. Met onze ladyshaves en trimmers ben je dagenlang haarvrij. Wil je wekenlang verlost zijn van je haren, kies dan voor een van onze epilatoren. Of kies voor Lumea IPL, een methode voor ontharen die gebruikmaakt van lichtflitsen.
Ontharen huidinfo.nl uitleg van de dermatoloog.
Ontharen van de huid kan op meerdere manieren plaats vinden. De meest bekende vormen van ontharen zijn scheren, waxen, electrisch epileren en laser. Ontharen was vroeger iets dat vooral door vrouwen werd uitgevoerd, tegenwoordig is ontharen bij mannen ook in toenemende mate populair.
Ontharen Wikipedia.
In reclame, in films en op TV worden vrijwel geen vrouwen getoond met lichaamshaar, zoals haar op de benen of okselhaar. Ontharen met laser bewerken brontekst bewerken. Met laserlicht dat vooral door pigment wordt geabsorbeerd, worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Contacteer ons